Sig din mening om National Geographic

Vind en flot MP4-afspiller

National Geographic søger nye medlemmer til vores læserpanel. Vi arbejder hele tiden på at forbedre magasinet, men vi bliver kun bedre, hvis vi løbende får vurderinger fra dig og vores andre abonnenter.

4-6 gange om året vil du som medlem af læserpanelet modtage en invitation pr. mail til at fortælle os, hvad du mener om bladet. Du kan roligt regne med, at undersøgelserne er så overskuelige, at det ikke vil tage dig lang tid at besvare.

For hver undersøgelse du besvarer, deltager du i lodtrækningen om abonnementer på et af Bonnier Publications andre magasiner.

Vi glæder os til at høre din mening!.

 
  
     
     
     
     
 

Sådan finder du dit abonnementsnummer >>

 
 

Alle, der melder sig ind i National Geographics læserpanel, deltager i lodtrækningen om 20 flotte MP4-afspillere, der både kan afspille video, lyd og vise digitale billeder. Afspilleren er kun 11 mm tyk og understøtter følgende filformater: MP3, WMA, WMV, ASF, WAV, AMV, JPG, GIF og BMP.

National Geographics læserpanel er et elektronisk analysepanel, der er sammensat af abonnenter på bladet. Medlemmerne modtager i gennemsnit invitationer til 4-6 undersøgelser om året pr. e-mail – og alle kan til enhver tid framelde sig læserpanelet igen. Alle svar bliver behandlet fortroligt og kun brugt i statistisk sammenhæng.